SomniaFood

                 Where your dreams come true Mijn naam is Iveta en ik ben eigenaresse van SomniaFood. Al lang was ik bezig met koken en bakken. Zomaar, voor verjaardagen, feestjes, uitgebreide etentjes... 
Maar het bakken is meer serieus geworden toen mijn dochtertje 1 jaar werd. Ik wilde een leuke, bijzondere taart voor haar  verjaardag. Ik besloot zelf een taart te bakken en dat smaakte naar meer!
Hieruit is SomniaFood ontstaan. Somnia betekent "de dromen" in het Latijn.
Dus met mijn passie voor bakken en koken maak ik graag uw dromen waar.


Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft, zwangerschap, babyshower, geboorte, kinderfeestje of iets anders... Elke taart is bijzonder en met liefde gemaakt voor uw speciale moment. 

Wilt u liever geen grote taart? Ook dat is geen probleem, dan maak ik voor u cupcakes, bijzondere koekjes of petit fours. Alles is mogelijk bij SomniaFood. 

Ook voor feestelijke hapjes, tapas, catering en een warm of koud buffet kunt u bij SomniaFood terecht. 

Wat ik zo leuk vind aan het bakken, is dat elke opdracht weer uniek is. Sommige klanten weten tot in detail wat ze willen.  Anderen noemen alleen een thema, kleur of smaak of laten zich helemaal verrassen. Het maakt niks uit, ik maak er een droom van.
Hetzelfde geldt voor catering. U kunt precies aangeven wat u wilt of ik help u bij het maken van een fantastisch menu. Bijna alles is mogelijk bij SomniaFood.

Ik maak u graag blij! Neem contact op voor meer informatie.